Skoči na vsebino

Podjetje ŽALE, d.o.o. prejelo najvišji certifikat Platinasta bonitetna odličnost AAA

Bonitetna hiša BISONDE je podjetju ŽALE, d.o.o., po mednarodno priznanih kriterijih, podelila certifikat Platinasta bonitetna odličnost AAA.

Platinasto bonitetno odličnost nosijo le izbrana podjetja, ki imajo najvišjo boniteto odličnosti Zlati AAA kar tri leta zaporedoma in je podeljena le tistim podjetjem, ki dosegajo najvišje mednarodne standarde poslovne etike in odličnosti.

Bonitetne hiše na osnovi različnih kriterijev ocenjujejo boniteto podjetja skozi daljše obdobje in podajo ustrezno oceno. Podjetje, ki izkazuje Platinasto bonitetno odličnost, predstavlja zelo zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji in strankami. Platinasta odličnost temelji na računovodskih izkazih in drugih dinamičnih kazalnikih podjetij. Predvideva nadpovprečno varno in uspešno poslovanje podjetja v naslednjih dvanajstih mesecih.

Bonitetna odličnost je potrditev dosežkov podjetja in zagotovilo strankam in poslovnim partnerjem o uspehu, verodostojnosti in zanesljivosti podjetja. Za podjetja s platinasto bonitetno odličnostjo velja, da imajo več kot 90 odstotno verjetnost, da bodo imele bonitetno odličnost še naprej v prihodnjih letih. S tem smo v podjetju ŽALE, d.o.o. pridobili še dodatno zaupanje strank in poslovnih partnerjev ter razširili ugled podjetja.