Skoči na vsebino

Kamnoseštvo ŽALE

Klesanje nagrobnika iz belega kamna.

Na podlagi dolge tradicije mojstrsko in hitro izdelamo vrhunske nove nagrobnike in nagrobne spomenike ali obnovimo stare.

NAGROBNIKI

Že imate v mislih nagrobnik, ki ga želite? Naši mojstri znajo uresničiti vaše načrte in ideje in vam svetovati glede trendov, uporabe primernih materialov in ustrezne prostorske umestitve.

Še ne veste, kakšen nagrobnik hočete? Brez skrbi, na voljo imamo vrhunsko oblikovane nagrobnike,  med katerimi so tudi dela priznanih slovenskih oblikovalcev in likovnih umetnikov.

Vsi naši nagrobniki so izdelani iz najkakovostnejših priznanih slovenskih kamnov, kot so marmor, granit in tehnični granit.         

Na nagrobnik vam tudi vklešemo napis, ali pa namestimo kovinske črke, simbole ipd. Poleg nagrobnikov lahko pri nas naročite tudi izdelavo robnikov ter nagrobnih vaz in lučk.

Vrhunski nagrobniki iz marmorja, granita in tehničnega granita

Materiali za spomenike

OBNOVA NAGROBNIKOV

Želite obnoviti dotrajan nagrobnik? Tudi s tem vam lahko pomagamo. Pri nas lahko naročite čiščenje, brušenje ali zamenjavo poškodovanih delov, izdelavo novega napisa na nagrobniku ali obnovo starega.

VNAPREJ PRIPRAVLJENI GROBOVI

Pripravili smo nekaj že urejenih grobov z nagrobniki, med katerimi lahko izberete najustreznejšega. Grob z že postavljenim spomenikom je tako na voljo takoj, tudi pozimi, ko se navadno tovrstne kamnoseške storitve ne opravljajo. Z izbiro že urejenega groba boste poskrbeli, da bo pogreb potekal ob že urejenem grobu.

Naše prednosti:

  • dolgoletna tradicija
  • osebni pristop in svetovanje
  • vrhunski dizajn in poudarek na detajlih
  • uporaba najboljših materialov
  • vrhunsko kamnoseštvo in obdelava
  • kratki roki izdelave 

KONTAKT

Delovni čas:
Ponedeljek: 7.00 – 16.00
Od torka do četrtka: 7:00 – 15:00
Petek: zaprto

Tel.: 01 420 17 46
kamnosestvo@zale.si

Pokličite nas ali nam pišite! V času uradnih ur ste vedno dobrodošli pri nas tudi osebno. Z veseljem vam bomo svetovali in vam pomagali do najboljše odločitve.