Skoči na vsebino

Novost - Brezčasen spomin

Popolna novost našega pokopališča je slovenski produkt Brezčasen spomin, ki omogoča, da na kraju poslednjega počivališča naših najbližjih pustimo več kot le imena in letnice in povemo zgodbo o ljudeh, ki tam počivajo.


Sedaj lahko s pomočjo sodobne tehnologije na kraju spomina sami ustvarimo zgodbe naših najdražjih tako, da jih bodo zainteresirani in tudi naše naslednje generacije bolje spoznali. O posamezniku lahko zapišemo vse podatke, ki so ga naredile takšnega, kot je bil: od tega kje je bival, kaj je rad počel, kako je živel, česa se je veselil, ipd.. Zraven lahko pripnemo tudi fotografije pomembnih dogodkov in dosežkov v njegovem življenju ter delimo poslovilni govor ali video. In to na preprost način, s pomočjo elegantne ploščice s QR kodo, ki se nalepi na spomenik.

Tvorjenje brezčasnega spomina je kar se da poenostavljeno in optimizirano, saj je potrebno QR kodo le skenirati, slediti navodilom in vnesti podatke. Prav tako pa je na voljo tudi pomoč oz. tehnična podpora, v kolikor kaj ne bi vedeli.